Sveriges mest kreativa mediehus

Vår ambition, mission och vision är att ständigt ha ett nära samarbete med våra kunder och göra vårt absolut yttersta för hjälpa dem till framgång. Genom vår personal och våra plattformar vill vi vara en innovativ partner som hittar nya vägar att kommunicera med tittare, följare och läsare. Se några exempel nedan!SOLERA

THE BIG BURGER CHALLENGE

Hur lanserar man ett vin, särskilt ämnat för hamburgare? Uppdraget var tydligt, utmanande och väldigt roligt - vilket resulterade i en våra mest sedda matföljetonger. The Big Burger Challenge!

Garmin

modern ekolodsskola

Vår publik är ständigt nyfikna på kunskap och vill alltid veta mer. TIllsammans med Garmin gjorde vi en väldigt uppskattad artikel som bjöd nya som rutinerade användare på en liten lektion i användandet av ekolod. 
VIDEO

RÖRLIG BILD KONVERTERAR MER

Undersökningar visar att produkter och varumärken som syns i en rörlig kontext konverterar upp till 80% mer, än enbart i text. Därför har vi gjort det till en av våra specialiteter att bli bäst på redaktionell videointegrering. Klicka på bilden så berättar vi mer. 
VIDEO

JAKT ÄR JAKT

Jakt är Jakt är Skandinaviens största contentkanal för rörligt jaktrelaterat innehåll. Varje år bänkar sig över 600.000 unika personer vid en skärm för att se vårt innehåll.