3f mediagroup

BLI EN DEL AV ETT MODERNT OCH AKTIVT MEDIEHUS

Vill du vara med och skapa framtiden för 3F Media Group?

På 3F värdesätter vi inte bara det arbete vi gör, utan även de människor som gör det möjligt. Vi är övertygade om att en trivsam och inkluderande arbetsmiljö är nyckeln till framgång och långsiktig tillväxt. Vi tror på att arbeta tillsammans, dra nytta av varandras styrkor och skapa en miljö där personalen stöttar och inspirerar varandra.Är du vår nya talang?

Se våra lediga tjänster:

3F Media Group AB

Digital Marketing Specialist

Som Digital Marknadsförare hos oss på 3F ansvarar du för hur vi kommunicerar och marknadsför vår digitala prenumerationstjänst.

Du bär ansvar för att sätta kampanjschemat och driva de digitala kampanjer som ska generera ett ökat prenumerationsantal och ökat engagemang hos våra befintliga läsare.

Läs mer!

3F Media Group AB

Customer Service Specialist

Som koordinator och kundrådgivare arbetar du nära både marknadsavdelningen inom prenumeration, e-handeln samt säljavdelningen.

Du bidrar i det dagliga operativa arbetet samt med underlag för strategiska beslut. I rollen blir du en nyckelperson i utvecklingen för kundresan, både mot våra partners, e-handelskunder och prenumeranter.

Läs mer!

3F Media Group AB

SPONTANANSÖKAN

Är du en fena på något vi saknar? Älskar du innehåll, jakt&fiske eller digitala upplevelser? Är du en pusselbit vi behöver? Hör av dig!

Vi är alltid på jakt efter nya talanger och välkomnar passionerade individer med olika erfarenheter att ansöka till oss när som helst.  Skicka in din spontanansökan idag!